Garasjeinnredning - ryddig, alltid!

Proffkvalitet til drømmepris

Våre innredningsløsninger leveres til profesjonelle brukere innen verstedsindustrien. Derfor er kvaliteten du får på våre produkter overlegen, til en meget konkurransedyktig pris.

Modulbasert
Våre innredninger og verktøyvogner er modulbasert, og du kan bygge din helt skreddersydde løsning - helt etter ditt behov. Alle modulene er kompatible, og alle verktøysett i innlegg passer i skuffer og skap. Lag din drømmeinnredning, med akkurat det verktøyet du ønsker deg.

Kvalitetstestet med livstidsgaranti
Alle våre verktøyvogner blir testet med belastning, slitaje og stress - på stål, hjul, kulelagre og skuffer for å sikre høyest mulig kvalitet. Vi gir livstidsgaranti på våre innredningsprodukter og verktøy som inngår i innlegg. For deg som kunde betyr det at dersom produktet feiler ved normal bruk får du et nytt av oss helt uten diskusjon.

Vi er stolte av å levere høykvalitet til deg - uansett om det betyr ryddig og ordentlig garasje, bod, verksted eller arbeidsrom - eller om det betyr at du får dyrket din lidenskap for skruing, mekking og å gjøre ting selv.

Her ser du noen av våre innredningsmoduler

INNREDNING 3-SEKSJONER
kr 11 195,00
INNREDNING 7-SEKSJONER
INNREDNING 7-SEKSJONER
kr 29 350,00
INNREDNING 2 SEKSJONER
INNREDNING 2 SEKSJONER
kr 7 745,00
INNREDNING 4-SEKSJONER
INNREDNING 4-SEKSJONER
kr 16 310,00
Se hele sortimentet

Copyright 2018 - Kolberg Caspary Lautom AS