Verktøyvogner - alltid ryddig med riktig verktøy

Proff kvalitet til drømmepris

Altigarasjens verktøyvogner er utviklet over mange år, i samarbeid med en av verdens største kvalitetsprodusenter. Våre verktøyvogner leveres til profesjonelle brukere innen verkstedindustrien. Derfor er kvaliteten du får overlegen - og til en meget konkurransedyktig pris.

Velg innhold etter ditt verktøybehov
Våre innredninger og verktøyvogner er modulbasert, og du kan bygge din helt skreddersydde løsning - helt etter ditt behov. Alle verktøysett i innlegg passer i skuffer og skap. Lag din drømmevogn, med akkurat det verktøyet du ønsker deg - slik får du alltid orden på verktøyet ditt.

Kvalitetstestet med livstidsgaranti
Alle våre verktøyvogner blir testet med belastning, slitaje og stress - på stål, hjul, kulelagre og skuffer for å sikre høyest mulig kvalitet. Vi gir livstidsgaranti på våre innredningsprodukter, verktøyvogner og verktøy som inngår i innlegg. For deg som kunde betyr det at dersom produktet feiler ved normal bruk får du et nytt av oss helt uten diskusjon.

Vi er stolte av å levere høykvalitet til deg - uansett om det betyr ryddig og ordentlig garasje, bod, verksted eller arbeidsrom - eller om det betyr at du får dyrket din lidenskap for skruing, mekking og å gjøre ting selv.

Et utvalg av våre verktøyvogner

VERKTØYVOGN 12-SKUFFER 42"
kr 5 300,00
VERKTØYVOGN 6 SKUFFER TOM GRÅ
kr 2 999,00

Midlertidig

Utsolgt

KVALITETS VERKTØYVOGN M/OVERSKAP
kr 4 699,00

Midlertidig

Utsolgt

VERKTØYVOGN M/VERKTØY 178DELER

kr 5 775,00

TILBUD kr 4 990,00

Midlertidig

Utsolgt

Se hele sortimentet

Copyright 2018 - Kolberg Caspary Lautom AS